Cat, Dierenverzorging, Dierenvoeding, Dilsen, Dilsenstokkem, Dog, Hond, Kat, voeding -

Life isn't complete without pampering your dearest pet!

Sa Stutti, everything to feel complete, so you can take the world.

And life isn't complete without pampering your dearest pet & that’s why you have to meet Amber & haar mama Christel van @roziesnaturalfood!

Ligt er bij kerst ook een cadeautje onder de boom voor je favoriete viervoeter? Dan moet je zeker Rozies natural food ontdekken want, je bent wat je eet, en dat geldt ook voor je viervoeters!

 Rozies natural food is gespecialiseerd in verwennerij voor jouw liefste hond of kat! Ze bieden natuurlijke honden-en kattenvoeding aan, verse vleesvoeding, graan-en glutenvrije droogvoeding zonder synthetische toevoegingen en natuurlijke snacks. Daarnaast kan je bij Rozies natural food ook terecht voor speelgoedjes die geen schadelijke stoffen bevatten.

Rozies is er voor alle honden en katten, maar zeker een meerwaarde voor viervoeters met een klein of groot probleempje. Amber & Christel worden dan ook echt gelukkig wanneer een baasje met zijn dierbare viervoeter binnenkomt om te laten zien hoe goed  het nu gaat. Geen kale plekken meer, geen diarree meer, geen wondjes meer,….. gewoon terug een hond of katje dat zich gelukkig voelt.  Daarvoor doen ze het,  het geeft hun heel veel voldoening.

Wisten jullie trouwens dat sommige honden het niet leuk vinden om benaderd te worden door mensen of dieren?  De redenen daarvoor kunnen erg uiteenlopend zijn, maar er is maar één manier om hen als buitenstaander te helpen: afstand houden.  Benader een hond met het fluOH-signaal niet!! Het fluOH signaal? Het gele lintje is een internationaal concept. Honden die er eentje aan hun halsband hebben hangen, kan je beter niet benaderen. Maar… hoewel het “gele lintje” al een hele tijd bestaat, is dus nog niet iedereen op de hoogte van de betekenis erachter! but now you know ;-). De lintjes worden uitgedeeld tegen een vrije bijdrage.  Deze bijdrage gaat naar monsieur Gustave, de organisatie achter het project www.monsieurgustave.be.  De bijdrage wordt dan weer gebruikt om nieuwe lintjes aan te kopen! Ze zijn uiteraard ook te koop bij roziesnaturalfood. 

Nu iedereen wat meer vrije tijd heeft door de lockdown, is het soms moeilijk om bezig te blijven. Amber en Christel proberen nu extra hard te genieten van de kleine dingen rondom hun. En ze verdiepen hun nóg meer in gezonde voeding voor hond & kat! We like that!

Amber en Christel willen een verschil kunnen betekenen voor zij die dit nodig hebben. Ze willen er zijn voor baasjes die het even niet meer zien zitten, want hey, they have been there & done that! Want de reden van de opstart van hun zaak was de moeilijke start van hun puppy Rozie! En guess what, ze is nu de meest schattige, lieve & gezonde dwergpinscher van Dilsen-stokkem en omstreken!

Ze gaan dus samen met jou op zoek gaan naar de juiste oplossing en zullen je goed opvolgen en begeleiden.

Wij vragen ook iedereen achter ‘de gouden tip’. You never know what it could do  for you. ‘Minder is soms ook genoeg.’ Christel vertelt moedig dat ze twee jaar geleden een burn-out heeft gehad. Te perfectionistisch, nooit tevreden over zichzelf. We feel you. Uiteindelijk wordt zo een ingesteldheid te veel. Daarom geeft ze deze tip heel graag mee. Ze kan nu al een klein beetje meer relativeren en beseft ook dat minder soms inderdaad ook genoeg kan zijn.  Evident? Nee! Een gouden tip? Ja!

Sa Stutti’s tip: Ben je in de buurt van Dilsen Stokkem, breng hun winkeltje dan zeker een bezoekje om je viervoeter eens te verwennen! Heb je een klein of groot probleem met je viervoeter? Neem zeker contact met hun op, want ze kunnen je ook online verder helpen! Not tried is always lost!

www.roziesnaturalfood.com

Meet Rozie:

 

 

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd