bar, Diest, horeca, Reastaurant -

My favourite drink is the next one!

Sa Stutti, everything to feel complete, so you can take the world.

And life isn't complete without a cosy night out & that’s why you have to meet Jules van @ 'De nieuwe haan' in Diest.

>> Drinks & dinner bij De nieuwe haan te Diest. Why?

  • Prachtige zaak in een mooi historisch pand
  • Snel vernieuwde & lekkere suggesties, verrassende apero’s (lees cocktails uit de hand van een echte cocktail-enthousiast) & een persoonlijk advies voor een fantastische fles wijn!
  • Bediening met een glimlach!
  • Nu ook TAKE-OUT!

 

Dus, meet Jules!

Zaalverantwoordelijke, sommelier, barman, cocktail-enthousiast you name it, van De Nieuwe Haan in Diest. Eigenlijk is wat hij doet mensen proberen een zo leuk mogelijke avond te bezorgen als ze bij hun komen tafelen of drinken! And we like that, don't you?

Jules wordt enorm gelukkig van mensen die met een lach op hun gezicht de zaak verlaten, mensen die aangeven dat het een top-avond was. Maar ook als mensen genieten van één van zijn cocktail creaties die hij zelf uitdenkt. Wij zijn vaste klant, he really knows what he does.

Door Covid-19 hebben ze de zaak moeten sluiten wat natuurlijk verschrikkelijk is als dat net je ding is waar je erg gelukkig van wordt! Daarom vroegen wij Jules wat hem bezig houdt in de Lockdown.

Zijn ‘I feel blessed’ -momentjes zijn wanneer hij kan gaan eten bij zijn ouders, of wanneer er een van zijn beste vrienden langs komt. Volgens Jules zit geluk in Corona tijden in de kleine dingen. Hij gaat graag lopen, fietsen of wandelen en kan dan genieten van de natuur.

And hey, Jules wil zijn klanten in de toekomst nog beter kunnen verwennen, daarom is hij nu in zijn ‘vrije tijd’ zich nog verder aan het verdiepen in de sommelier-wereld & leest hij veel vakliteratuur over cocktails & gastronomie. Daarnaast maakt hij nu ook tijd voor dingen waar hij normaal weinig tijd voor heeft zoals lezen, koken en genieten van een goed glas wijn.

Zijn Levensmotto? Hij heeft er 2!
Shake it till you make it & life is too short for bad cocktails and cheap wine.

Wij vragen ook iedereen achter ‘de gouden tip’. You never know what it could do  for you.
Stilstaan is achteruit gaan. Deze heeft hij gekregen van een goede vriend. Iets dat altijd in zijn achterhoofd zit. Niets doen is makkelijk, maar het helpt je niet vooruit!

Sa Stutti’s  tip van de week: Maak na deze lockdown zeker een reservatie voor een gezellig avondje uit. Je zal er geen spijt van hebben, we promise you!

Liefs, Katleen

www.denieuwehaan.be

 

 

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd