Sa Stutti! Everything to make you feel complete.

Sa Stutti?

Katleen, the face behind Sa Stutti & not your average webshop-owner.
90's-kid, twenty-something in 2020 when Sa Stutti started.

Searching for cookies and chocolate 24/7.

Wat Sa Stutti betekent? Tot op vandaag nog niets bijzonders. Vanaf vandaag zal het jouw nieuwe favoriete platform worden!

De girlboss achter Sa Stutti , Katleen, is addicted aan mooie outfits, unieke accessoires, leuke cadeautjes en een perfecte huid. Sa Stutti is een platform waar je voor al deze items terecht kan! Je kunt de wereld aan als je je goed voelt en dat is waar Sa Stutti aan wil bijdragen.

Katleen behaalde naast haar lerarenopleding ook haar diploma van doktersassistent in de dermatologie in Nederland, schoonheidsspecialiste en visagiste. Ze deed stages en werkte bij de beste dermatologen en esthetische artsen van het land. Momenteel werkt ze haar laatste jaar af van de bachelor opleiding verpleegkunde.

Naast enkele sportieve hobby’s, is ze ook graag creatief bezig met het maken van haar eigen juweeltjes.

Via Sa Stutti zal Katleen haar handgemaakte juweeltjes & wekelijks nieuwe collecties met jullie delen. In de toekomst gaan we voor een nog breder aanbod om je helemaal compleet te voelen. Gezien het Covid verhaal moeten we deze piste nog even invriezen, maar jullie zullen telkens op de hoogte gebracht worden van nieuwigheden via de 'journal'-button in ons hoofdmenu.
We hopen dat jullie alvast even enthousiast zijn als Katleen zelf!
Have fun & stay safe..
Liefs,
Katleen & het Sa Stutti team.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd